• Monday

  gesloten

 • Tuesday

  9:00 - 17:00

 • Wednesday

  9:00 - 17:00

 • Thursday

  9:00 - 17:00

 • Friday

  9:00 - 17:00

 • Saturday

  9:00 - 12:00

 • Sunday

  gesloten

Haarwerk
Haarwerk op maat
Gratis eerste consult!

U maakt een afspraak voor het intakegesprek.

Welk soort haarwerk past bij u? Dit bespreken wij tijdens het consult.

We zorgen samen voor een goede nazorg van uw nieuwe haarwerk.

Haarwerk

Bubbels Haarsalon is gevestigd in Lelystad en is een expert op het gebied van haarwerk. Er kunnen veel verschillende redenen zijn om te kiezen voor haarwerk, bijvoorbeeld door een haarziekte, na het ondergaan van een chemokuur of omdat je gewoonweg weinig haargroei hebt. Er zijn verschillende soorten haarwerken van veel merken, maar welk haarwerk past bij jou en waar voel je je nou echt comfortabel bij? Dat zullen wij in een persoonlijk gesprek doornemen. Bij Bubbels willen we dat het haarwerk aansluit op jouw wensen en behoefte en dat je, je echt zeker voelt. Het is daarom van belang dat we extra aandacht besteden aan de pasvorm. Ons streven, jouw opnieuw laten stralen!

Een deskundig en eerlijk advies.

Begrip en herkenning voor uw situatie.

Een luisterend oor.

Welke oplossing voor u het beste is.

De voor- en nadelen van een de door ons geadviseerde oplossing.

Het samen kijken naar uw wensen.

Haarwerk door Bubbels haar salon, wat kunt u van ons verwachten?

Het consult

Het consult is de basis van het gehele mogelijke traject. Het gesprek zul je hebben met onze ervaringsdeskundigen, die uitstekend advies kan geven en je het gehele traject begeleid. Na een consultatie gesprek kunt u rustig nadenken of dit de oplossing is voor jouw problemen. Een consult is bij Bubbels haar salon uiteraard gratis en vrijblijvend.

ANKO
voor een gezonde en moderne kappersbranch

ANKO Erkenning

De ANKO is de branchevereniging van professionele kappers in Nederland. ANKO-leden werken volgens de Algemene Voorwaarden Uiterlijke Verzorging en zijn aangesloten bij de Geschillencommissie. Dit biedt u duidelijkheid en zekerheid. De ANKO staat voor professioneel ondernemerschap en uitstekend vakmanschap.

Het haarwerk wordt ontworpen

Wilt u graag doorgaan met het advies dat onze specialist u heeft gegeven? Dan wordt er een tweede afspraak gemaakt om een mal te ontwerpen.

Het maken van een afdruk van de schedel.

Het bepalen van de geschikte basis en bevestiging.

Het bepalen van het model van uw nieuwe haar.

Het bepalen van de structuur en textuur van uw nieuwe haar.

Het bepalen van uw exacte eigen of de gewenste haarkleur.

Het bepalen van de haarlengte.

Het haarwerk is klaar

Op het moment dat wij de laatste hand hebben gelegd aan uw haarwerk en het door ons grondig is gecontroleerd, zullen wij een nieuwe afspraak met u maken. Wij zullen in een afgesloten ruimte uw nieuwe haar bevestigen en stylen. Wij van Bubbels zullen er voor zorgen dat u zelfverzekerd en stralend onze salon uitloopt.

Verzorging van uw haarwerk

Na het afleveren van het haarwerk maken we opnieuw een afspraak, hierin zullen we bespreken of uw nieuwe haar aan uw verwachtingen voldoet. Sommige haarwerken hebben regelmatige controle nodig, we bepalen samen na hoeveel weken er een reguliere kappersbehandeling plaats zal vinden.

Chat openen
Afspraak inplannen?