• Monday

  gesloten

 • Tuesday

  9:00 - 17:00

 • Wednesday

  9:00 - 17:00

 • Thursday

  9:00 - 17:00

 • Friday

  9:00 - 17:00

 • Saturday

  9:00 - 12:00

 • Sunday

  gesloten

INTAKE

Onze werkwijze
Stap 1: U maakt een afspraak voor het intakegesprekimages-4

 

Omdat Haarwerken een specialisatie is, is het belangrijk dat u een afspraak bij ons maakt, voordat u bij ons langs komt. Niet iedereen die bij Bubbels werkt, heeft als specialisatie Haarwerker. Om er zorg voor te dragen dat uw afspraak ingepland wordt bij de juiste specialiste, adviseren wij u contact op te nemen met onze afdeling Haarwerken 0320- 281081. Mocht u het antwoordapparaat krijgen, laat hier dan duidelijk uw naam en telefoonnummer op achter en u wordt binnen 48 uur teruggebeld en het intakegesprek zal binnen 5 werkdagen plaatsvinden. Ook kunt u hiervoor gebruik maken van het contactformulier.

 

Stap 2: Intakegesprekoffice-336368_640

 

Tijdens dit gesprek wordt er samen met u gekeken naar het type haarprobleem, of dit voor langere duur is, of en welk type haarwerk voor u geschikt zou zijn, welk gezichtsvorm u heeft en wat hier het beste bij past en natuurlijk welk kleur advies wij u kunnen geven.

 

Mocht u besluiten uw haarwerk door ons te willen laten verzorgen, dan wordt het haarwerk welke het dichtst bij uw wensen past besteld en binnen 48 uur aan u geleverd ***. Deze zal bij binnenkomst, direct qua kleur en coupe worden aangepast conform de afspraken.

 

*** mits voorradig bij de leverancier.

**** Om in aanmerking te komen voor een vergoeding van uw verzekeraar, dient u in het bezit te zijn van een verwijsbrief!

 

Stap 3: Tweede consult

 

Tijdens het tweede consult wordt het haarwerk gepast. Mocht het niet helemaal naar wens zijn, kan dat tijdens dit bezoek nog worden aangepast. U loopt pas bij pas ons de deur uit, als u 100% tevreden bent over het haarwerk. Ook bestaat bij ons de mogelijkheid, het haarwerk te reserveren. Dit kan voor een periode van minimaal 3 tot maximaal 6 weken.

 

Ook wordt u tijdens dit gesprek geïnformeerd over het onderhoud en reinigen van het haarwerk. Om uw haarwerk zo mooi en natuurlijk mogelijk te houden, is goed onderhoud essentieel. Mocht u ervoor kiezen dat wij dit voor u doen, is dat natuurlijk ook mogelijk.

 

!!Let op!!

 

Mocht u wegens ziekte niet in staat zijn om naar ons toe te komen, geeft u dit dan aub aan, dan komen wij in overleg naar u toe!!

Chat openen
Afspraak inplannen?