• Monday

  gesloten

 • Tuesday

  9:00 - 17:00

 • Wednesday

  9:00 - 17:00

 • Thursday

  9:00 - 17:00

 • Friday

  9:00 - 17:00

 • Saturday

  9:00 - 12:00

 • Sunday

  gesloten

Make it

Over

Werkwijze

ons verhaal

Uw wensen, onze uitdaging!

Wanneer u een bezoek brengt aan onze salon, krijgt u van ons altijd een gratis volledig advies. Of u nu voor de eerste keer langs komt, of al 15 jaar, voor ons maakt dit geen verschil. De kapper kijkt samen met u, wat op basis van uw leefstijl, uw vorm en huidkleur van het gezicht, het type haar, uw budget en uw wensen, de mogelijkheden zijn die bij u zouden kunnen passen.

Als het advies besproken is, dan start de behandeling. Ongeacht welke behandeling u kiest, het proces zal altijd samen gaan met een heerlijke gratis wasmassage. Alle kappers bij ons in de salon zijn vakkundig getraind en weten precies welke bouwstoffen uw haren nodig hebben. Afhankelijk van uw wensen, kunnen deze bouwstoffen tegen een vergoeding, voor u worden aangevuld. Zo houd u mooi en gezond haar en blijft een kleurbehandeling langer zitten.

Tijdens de gekozen behandeling kunt u genieten van diverse gratis aangeboden dranken. Zo schenken wij koffie, cappuccino, espresso, wiener melange, cafe au lait, chocomel, water en thee, met uiteraard altijd een koekje, gepresenteerd op een dienblad met een kaarsje om zijn warme uitstraling. Wij hopen dat u op deze manier kunt genieten van een heerlijke ontspannen behandeling.

Waneer u de behandeling heeft ondergaan, zal de kapper samen met u bespreken hoe en met welke producten, u deze het beste thuis kunt onderhouden.

Uiteraard hopen wij dat de behandeling naar uw verwachtingen is verlopen. Mocht dit een keer niet het geval zijn, vertel het ons gerust. Wij zullen ons best doen, om uw tevredenheid te waarborgen.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de laatste updates.

  Een moment voor jezelf

  Bij Haarsalon Bubbels staat de klant centraal. Een bezoek aan de kapsalon zou iets ontspannends moeten zijn, even geen gehaast, een moment voor jezelf.

  Chat openen
  Afspraak inplannen?